Karolina Jonsson

Recension:Gräddhyllan - En framtida hemmafrus bekännelser 3 av Elin Eldestrand
Titel: Gräddhyllan - En framtida hemmafrus bekännelser 3
Författare: Elin Eldestrand
Förlag: Hoi förlag
Antal sidor: 233

Charlie växer upp med sin mamma i en fallfärdig stuga strax utanför Luddinges finaste bostadsområde. Mamma erbjuder sina tjänster till karlar i utbyte mot pengar och Charlie drömmer om att gifta sig med drömprinsen och bli hemmafru på Gräddhyllan.
Äntligen har Charlie en glänsande förlovningsring på fingret. Det ser faktiskt ut som om drömmen om att bli hemmafru på Gräddhyllan kommer att slå in. Men vägen till bröllopet blir krokig och guppig. När Charlie minst anar det dyker det upp nya döingar och gamla bekantskaper som sätter käppar i hjulet.
(Kika in på Hoi förlags hemsida för att läsa hela beskrivningen av boken)

 
Jag känner att det är en ära att få läsa ännu en av Eldestrands böcker. Det är en humor som är så tokig och galen, nästan beroendeframkallande. Jag har verkligen gillat de tidigare böckerna och denna är inte ett undantag. Jag får skratta, känna sorg och hänga med på minst sagt spännande äventyr i Luddinge! Det har varit underbart att få följa Charlie och hennes mamma, med alla deras sätt att ta sig an problem. Det är så att en skrattar högt! Fantastiskt roligt. Tack till Hoi förlag och Elin för rec-ex och jag vill varmt rekommendera böckerna om Charlie. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress