Karolina Jonsson

Recension: Visning pågår - Sofie Sarenbrant
Morgonen efter familjen Göranssons husvisning i Bromma hittar sexåriga dottern Astrid sin pappa brutalt mördad i gästrummet. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Har någon dröjt sig kvar efter visningen? Det enda som talar för det är att Astrid påstår att en främling har klappat henne på kinden under natten.
Kriminalinspektör Emma Sköld utreder fallet. Hon misstänker att mannens hustru kan ligga bakom dådet, och hemligheter som avslöjas stärker teorin. Men när fler mord sker i samband med husvisningar ställs allt på ända. Vad är det egentligen som pågår i det på ytan idylliska bostadsområdet? Och vad är kopplingen mellan offren?

Jaa vad ska man säga, Sarenbrant gör det igen! Visning pågår ger mig ett ännu tydligare bevis på att Sofie är en klar ny favorit för mig. Enkelt och bra språk, sjukt spännande och det trappas hela tiden upp och just Visning pågår slutar med en rejäl cliffhanger! Sofiiie, vad gör du med oss?! Det är väl tur som faan (haha ursäkta språket) att jag har nästa bok hemma redan! Avdelning 73. Annars vet jag inte vad jag hade gjort. ;) Det enda som var synd var att jag var mitt i en rejäl lässvacka under denna bok, vilket förklarar varför det tog längre tid än en vecka att läsa ut boken, så därför kunde jag inte riktigt njuta av läsningen. Men när jag kom till slutet var det en så jädrans bra wrap-up att jag fick tillbaka läsglädjen! Så himla himla bra.
 
5 av 5
 
Trees, mamma i London

Jag har sparat din blogg bland mina "favoriter". Jag älskar att läsa, och det verkar du indeed göra du också ;) Kommer definitivt läsa denna nu! Gillar Sofie (och din recension) :) Tack!
Lika bra att köpa hem båda två!?

Svar: Åh vad roligt att du gillar min blogg! Haha ja jag älskar verkligen att läsa ^^ Vad härligt att höra, tror du kommer gilla den! Och ja, lika bra att köpa båda haha ;D
Karolina Jonsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress