Karolina Jonsson

Bokpost - den bästa posten
Häromdagen fick jag feber under min postrunda, men jag körde färdigt ändå, trots att det var tufft. Så när jag kom hem och kraschade var det fruktansvärt fint att få komma hem till detta rec-ex!
 
 
Just nu: Tårar i havet - Ruta Sepetys
Nu har jag fått pausa i Enda vägen för att börja läsa den här fina boken. Jag fick den som ett rec-ex för att vara med i en bloggstafett som B.Wahlströms ordnar! Eftersom jag har min recensionsdag med den här boken på lördag kände jag att jag ville börja läsa den för att vara säker på att hinna, men nu när jag läst 100 sidor redan känner jag att - det blir ju inga problem! 
 
Det som också kan vara kul att veta är dem som bloggar om Tårar i havet dagen före och dagen efter mig.
Imorgon alltså, fredag 30/9 bloggar SincerelyJohanna
På lördag, 1/10 bloggar jag! (Obviously haha)
Och på söndag, 2/10 bloggar Sizzen
 
Det är första gången jag är med i en sådan här bloggstafett, visste inte ens vad det var när jag fick förfrågan. Men det är väldigt roligt!
 
Bokpost - den bästa posten
Detta är nog en av dem mest intressanta böckerna jag fått! Jag har alltid varit lite min egen psykolog, självlärd och tycker lite att jag uppfostrat mig själv när det gäller psyket. Så det här är en bok som jag ser fram emot att läsa, kan säkert finna många insikter under tiden jag läser. Kul!