Karolina Jonsson

April - wrap up!
Oooh, det var verkligen ingen bra läsmånad. Herregud vilken lässvacka! Men, sån måste man väl ha ibland.
Jag har läst endast TRE böcker denhär månaden. Eller ja, 3,5 eftersom jag har kommit halvvägs i Anna Janssons Silverkronan, men ändå. Tveksamt om jag läser färdigt den idag! Jaja, hoppas på bättre läsning i maj!
 
UTLOTTNING - "Alla kan se dig" & te från Gotland
Eftersom jag har lyckats vinna två stycken ex av Anna Janssons Alla kan se dig, så lottar jag ut en av dem, jag behåller storpocketen och lottar ut den vanliga pocketen. Dessutom slänger jag in tet jag fick i den ena vinsten, eftersom jag inte tycker om lakrits och det har smak av anis.
 
Så för att vinna behöver du bara slänga in en kommentar här i inlägget att du är med - och kom ihåg att skriva mail eller annat så att jag kan kontakta vinnaren! Jag avslutar tävlingen på måndag 21.00 och drar då vinnaren med hjälp av random.org.
 
 
Bokpost direkt till dörren
Det ringde på dörren under förmiddagen och där stod brevbäraren med ett stort paket till mig! Haha, älskar när dem är så snälla och ringer på istället för att jag ska hämta ut det vid närmaste postombud. Vilken bra start på dagen! Detta är vad som kom: min vinst från Akademibokhandeln, quizet om Anna Jansson. Och bara Anna Jansson-böcker!! Ååååh så fint det känns i hjärtat just nu, haha. Har dessutom inte läst hennes roman så det ska bli så spännande! Och det bästa - Rädslans fångar var signerad! SÅ glad. <3