Karolina Jonsson

Recension: Svärmödrar utan gränser - Anna Jansson
Titel: Svärmödrar utan gränser
Författare: Anna Jansson
Antal sidor: 302
Här kan du köpa boken: Bokus, Adlibris & CDON
I sagorna är det styvmödrarna som är onda. Men i verkliga livet är det svärmödrarna man bör akta sig för, så tänker Angelika Lagermark i sina mörkare stunder. För ett halvår sedan fångade hon en brudbukett och tankarna på ett bröllop tog fart, men Angelica är tveksam. Är Magnus rätt man att leva med? Hans mamma Judith, som oförhappandes flyttade in när hennes akvarium sprack, är det definitivt inte.
Angelika driver en frisersalong på Gotland, men under ytan pågår en annan verksamhet: Att hjälpa människor att hitta kärleken. Vem just du hamnar bredvid på Salong d'Amour är inte en slump, det är ett arrangerat möte. Det är aldrig för sent att hitta kärleken i livet.
Jag gillade den första boken om Angelika, men jag kan enkelt säga att jag gillar denna ännu mer! Ibland undrar jag hur Anna kan ha så mycket fantasi egentligen, när hon lyckas komma på alla dessa galna skeenden i boken. Hon skriver med så mycket kärlek och värme och samtidigt en enormt stor dos av humor. Det är tur att jag för det mesta har suttit hemma för mig själv medans jag läst boken, eftersom jag vissa stunder bara skrattar högt rakt ut och efteråt kommer på mig själv. Alltså riktigt rolig! Karaktärerna är så unika, roliga och egna och det är det som gör hela boken så fantastiskt bra. Jag såg precis just nu att nästa bok kommer ut i sommar och heter "Kärleksdans i obalans". Wow - vad jag längtar till den!
 
5 av 5